Bronze til Bronze?

Slaget om bronzen skal stå i dag på VM’s næstsidste dag. Skal det være de engelske kvinder, der efter noget af en fight tabte snævert til USA, eller bliver det svenskerne, der har spillet en flot turnering, men dog har været ude i forlænget spilletid for bare tre dage siden. Her er vores bud.

Bronzekamp

England-Sverige

Sådan ser vi kampen:

  • Et svensk forsvar, der skal ramme dagen, hvis de skal holde Nikita Parris, Lucy Bronze, Ellen White og Jill Scott fra chancer. Man må gå ud fra, at Phil Neville igen placerer Parris på højrekanten i modsætning til sidste kamp, hvor hun spillede side om side med White i angrebet. Det er altså på kanten, hun er farligst.
    Sverige har Fridolina Rolfö med igen, og det bliver godt for svenskernes offensiv, der har manglet kreativitet og tempo for at kreere chancer i åbent spil. Det er endnu usikkert om Asllani, der blev båret fra banen onsdag, er med i aftenens kamp. Det vil være et kæmpe tab for svenskerne, hvis hun er ude.
    Englænderne må undvære midterforsvareren Millie Bright, der fik rødt kort imod USA. Det engelske forsvar har desuden været til at tale med – dog med undtagelse af Lucy Bronze, der er i en klasse for sig selv. Specielt Demi Stokes på venstreback bliver ofte udfordret på hurtighed og 1 mod 1, og hun skal altså spille over for lynhurtige Sofia Jakobsson.

Hvem vinder: Selvom det er svært at spå om, falder vores bud alligevel på England, der bare er blevet bedre og bedre som turneringen er skredet frem. Taber knebent til USA, men viser, de hører til blandt de bedste. Svenskerne virker sårede, skal måske undvære Asllani – og så spillede de altså 120 min. for bare tre dage siden. De blå-gule er godt organiseret på banen, men kæmper med at skabe chancer offensivt, hvor de er meget afhængige af Jakobsson og hendes speed.

Blå-gul bronze eller bronze til Bronze og the Lionesses? Se med på DR3 fra kl. 16.50.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s