Europa mod USA

I går blev den sidste 1/8-finale spillet, og det betyder, at vi har det fulde program for kvartfinalerne. Her er hele 7 ud af de 8 hold i de kommende kvartfinaler fra Europa. Vi ser frem mod de kommende kvartfinalekampe.

Norge-England

Sådan ser vi kampen:

 • En meget lige kamp. Norge har spillet fin fodbold flot anført af Caroline Graham og Guro Reiten. England virker til at have fundet formen efter lidt sløve indsatser i gruppespillet.
 • Begge hold vil gerne være spilstyrende. Det hold, der lykkes med det, bliver formentlig afgørende for kampens udfald. Hvad kan det andet hold, hvis ikke de er på bolden?
 • Norge skal have lukket ned for Ellen White, der jagter “The Golden Boot”, så der får Maria Thorisdottir og Maren Mjelde nok at se til.
 • Omvendt skal England holde Caroline Graham Hansen ude af kampen, for hun er uhyggelig en mod en. Kun den sidste skarphed i afslutningerne har manglet.

Ostemadens spådom: Vi tror, det bliver en tæt kamp med England som vinder.

Kampen kan ses på DR TV den 27. juni kl. 21.

Frankrig-USA

Sådan ser vi kampen:

 • Uha uha uha. Begge hold spillede ikke op til vanligt niveau i deres 1/8-finaler, så det bliver spændende at se, hvem der rejser sig hurtigst.
 • Hvis først Frankrig får scoret mod amerikanerne, så er de altså sårbare. Vi så det mod Spanien, hvor spanierne udligner til 1-1, og så kæmper amerikanerne altså med at finde deres spil og presse spanierne.
 • Gauvin, der er startet inde de sidste to kampe, har virkelig været dygtig i boksen. Får på mystisk vis underkendt et mål mod Brasilien, men hun er frygtløs og ofrer sig.
 • Den amerikanske defensiv og især målmand Alyssa Naeher kan altså presses. Det så vi mod Spanien. Formår franskmændene det?

Ostemadens spådom: Frankrig vinder efter forlænget spilletid.

Kampen kan ses på DR3 den 28. juni kl. 21.

Italien-Holland

Sådan ser vi kampen:

 • Holland er favoritter, men italienerne har spillet stabilt og godt gennem slutrunden. Spørgsmålet er, om de fortsat kan levere og presse de forsvarende europamestre.
 • Holland spiller til tider fremragende fodbold. Hurtigt pasningsspil, tempofyldte løb og gode afslutninger. Men hollænderne er altså til at presse, og specielt de to midterforsvarere og rummet bagved giver muligheder til italienerne.
 • Formår Italien at holde Lieke Martens og Van de Sanden ude af kampen, er de nået et godt stykke af vejen. Begge spillere har det med at falde ud af kampene, hvis ikke de bliver sat op. Og det er altså svært at spille 9 mod 11.

Ostemadens spådom: Italien har haft et flot VM, men vi tror, det slutter her. Holland går videre.

Kampen kan ses på DR3 den 29. juni kl. 15.

Tyskland-Sverige

Sådan ser vi kampen:

 • Endnu en lige kamp, men tyskerne er på papiret favoritter. De har vundet de sidste to kampe med 7-0, så det er et formstærkt tysk hold, svenskerne er oppe imod.
 • Sverige så skarpe ud mod Canada. De spiller god fodbold, og især Kosovare Asllani brillerer inde på midtbanen. Og så en målmand, der på mest imponerende vis piller et straffespark. Alle burde være bange for at møde svenskerne nu.
 • Sverige skal udfordre det tyske midterforsvar med bolde i dybden på deres yderside, og så skal Almuth Schult testes. Er ikke for alvor blevet testet.

Ostemadens spådom: Tyskerne har set sløve ud mod både Kina og Spanien, Sveriges formkurve går en vej, og derfor tror vi, at svenskerne går videre.

Kampen kan ses på DR3 den 29. juni kl. 18:30.

Vi er trådt ind i de fornemme rækker og et skridt nærmere VM-finalen. Hvem trækker det længste strå?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s