Det vidste du ikke om landsholdsspillerne

 Der har været lidt stille på her på bloggen, men nu er vi tilbage med et forhåbentlig sjovt og anderledes indlæg forud for tirsdagens landskamp mod Ungarn.

Vidste du, at …

* Anfører Pernille Harder havde forleden – som bare 25-årig – 100-kamps jubilæum mod Ukraine. Ud af de 100 kampe er hun startet inde i hele 92 af dem. Derudover har hun scoret imponerende 52 mål og er altså garant for mål hver anden kamp.

* Landsholdets veteran er angriberen Sanne Troelsgaard med hele 126 landskampe i ærmet. Hun er også landsholdets hårde hund med 14 gule kort.

* Ingen af de nuværende spillere i truppen har fået rødt kort på landsholdet.

* Holdets yngste er Karen Holmgaard på bare 19 år. Hun har allerede spillet seks landskampe siden sin debut i januar, og der er ingen tvivl om, at hun er fast mand i startopstillingen, hvis hun kan holde sig skadesfri.

* Danmark har været med til fire VM-slutrunder ud af syv, men den seneste VM-deltagelse var i Kina helt tilbage i 2007. Her gik holdet dog ikke videre fra gruppen. Den slutrunde bliver primært husket for al den polemik, der var omkring værterne fra Kina, der angiveligt skulle have videoovervåget Danmarks taktiklokale med skjulte kameraer.

* Stina Lykke er en af de ældste på landsholdet og betegner sig selv som holdets mormor, da hun ofte bruger tiden mellem træningerne på at brodere. Dengang undertegnede var en del af landsholdet, blev de to keeperes fritid ofte brugt på DR2-serien ”Nak og Æd”.

* Fys-rummet er altid omdrejningspunktet for hygge og aftensnack (og mellemmåltider). Holdets holdledere sætter gerne film eller serier på hver aften, og der er altid brætspil med.

* Alle spillere i truppen har spillet i enten Fortuna Hjørring eller Brøndby i deres karriere. Med undtagelse af tre: Naja Bahrenscheer, Maja Kildemoes og Pernille Harder.

Med disse facts vender vi snuden mod morgendagens vigtige kamp mod Ungarn, hvor Danmark endnu engang skal have tre point for at holde VM-håbet i live. Kom så Danmark!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s