Nordisk gyser

Puha, det tog lidt tid at fordøje nederlaget til Holland. En kamp hvor Danmark i den grad havde chancerne til at spille uafgjort, og sågar vinde over værterne – men ind ville bolden ikke. Nu ser vi frem mod noget af en gyser i den sidste kamp mod Norge. Derfor tager vi et kik på hvad der skal lykkes for Danmark, for at vinde over EM-sølvvinderne fra 2013.

Skarphed

Danmark har skabt mange chancer, både imod Belgien, men også mod Holland. Derfor er det altså altafgørende at de danske spillere, får fundet skarpheden og kynismen frem på mandag. Positivt er det dog at den danske offensiv har formået at skabe mange chancer, lad os håbe at det fortsætter. Og den norske defensiv er altså til at snakke med, hvilket har vist sig de første to kampe. Især Norges venstre side kan presses.

Standardsituationer

Norge er dygtige på standardsituationer, derfor er det ekstra vigtigt at være opmærksomme og forudseende på både hjørne og frispark. Særligt Ada Hegerberg er et monster i luftrummet qua sin fysik. Men Danmark har også set skarpe ud på både hjørne og frispark. Så spørgsmålet er om kampen bliver afgjort på netop en dødbold.

Fight og vilje

Norge SKAL vinde og Danmark kan nøjes med uafgjort, hvis den anden kamp flasker sig til Danmarks fordel. Derfor er der ingen tvivl om at de norske jenter vil give alt hvad de har i samtlige 90 minutter, og det er altså nogle fysisk stærke spillere Danmark er oppe imod. Det kan sagtens blive en kamp, der afgøres af hvem der fighter mest og kan holde længst.

Der er lagt op til noget af en gyser mandag aften 20:45, når Danmark i sidste gruppekamp møder Norge. Kampen vises på TV2 og lad os så heppe de danske kvinder videre til kvartfinalen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s