De sidste tre profiler og EM kick-off

I dag ser vi nærmere på de sidste tre profiler i truppen, der omhandler en student, en eventyrlysten keeper og en stærk midterforsvarer. 

  1. Sarah Dyrehauge Hansen, 20 år, 9 kampe, midtbane, Fortuna Hjørring

En af overraskelserne, da landstræneren udtog EM-truppen, men Dyrehauge kroner en flot sæson i Fortuna Hjørring med en velfortjent billet til slutrunden i Holland. Hun kan spille på både kanten og inde på midtbanen og sparker godt med begge ben. Hun er arbejdsom og seriøs omkring sin karriere, og vi er ikke i tvivl om, at man skal holde øje med Dyrehauge i fremtiden. Har allerede scoret to mål i bare ni landskampe. Forventes ikke at få meget spilletid.

  1. Line G. Johansen, 27 år, 3 kampe, keeper, Vejle BK

Efter at have været inde omkring ungdomslandsholdene, rejste Johansen ud i den store verden, mens fodbolden blev andenprioritet. Den blev dog ikke lagt på hylden, og i Australien blev den danske keeper sågar kåret som sæsonens bedste. Herefter gik turen til norske Vålerenga, og det skifte udmøntede sig i en udtagelse til landsholdet i 2015. Nu er Johansen tilbage i Danmark, hvor hun har været stærkt medvirkende til Vejles flotte sæson i 3F-ligaen. Er tredjevalg på positionen.

  1. Luna Gewitz, 23 år, 10 kampe, midterforsvarer, Fortuna Hjørring

23-årige Gevitz har siden sin debut i 2014 blot spillet ti kampe for det danske landshold. Det skyldes dog primært de stærke kandidater, hun har været oppe imod i form af Boye og Arnth Jensen – og nu også Mie Jans. Forventes ikke at få spilletid.

Og nå ja, så gælder det EM! Det er nemlig i aften, du kan se Danmark spille mod Belgien i den første kamp ved EM. 

Det er en kamp, der skal vindes, hvis holdet vil gøre sig forhåbninger om avancement fra gruppen, da der herefter venter to svære kampe mod værterne fra Holland og Norge. Kampen kan følges på DR1 20:45 – og nøj, hvor vi glæder os!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s