To midterforsvarere, en midtbaneslider og endnu en udlandsprofessionel

I dagens blogindlæg ser vi nærmere på to midterforsvarer, en midtbaneslider og endnu en udlandsprofessionel.

  1. Line Sigvardsen Jensen, 25 år, 53 kampe, midtbane, Washington Spirit

Sigvardsen har bidt sig fast på den danske midtbane efter skiftet til den amerikanske liga, der har gjort den 25-årige hurtigere og stærkere. Hun har i mange år domineret på Fortuna Hjørrings midtbane som den absolutte general, inden hun i sommeren 2016 skiftede dansk græs ud med amerikansk – og det efter en sæson, hvor Fortuna Hjørring havde vundet the double. Hun er en slider på den defensive midtbane og er en af de få, der kan levere en god gedigen og veltimet glidende tackling. Efter skiftet til Washington har hun løftet sit pasningsspil til et endnu højere niveau. Forventes at starte inde som defensiv midtbane.

  1. Mie L. Jans, 23 år, 19 kampe, midterforsvarer, Brøndby IF/Manchester City

Forsvarsspilleren Jans har haft en god sæson i Brøndby, hvor hun sammen med Simone Boye har udgjort et regulært Fort Knox. Det er ikke mange spillere, de to har sluppet forbi. Jans er teknisk dygtig, lægger nogle fremragende lange pasninger til sine medspillere – og så er hun uhyggelig god med hovedet. Hun er dog oppe imod Boye og rutinerede Arnth Jensen for en plads i startopstilling, men der har været en lille åbning, da hun senest startede inde mod England, mens Jensen startede mod Østrig. Det bliver spændende at se, hvem Nils Nielsen ender med at sætte ved siden af Simone Boye. Jans skifter efter slutrunden til Manchester City, der både slog Brøndby og Fortuna Hjørring ud af sidste års Champions League.

  1. Cecilie Sandvej, 27 år, 26 kampe, back, SC Sand/1.FFC Frankfurt

Trods debut tilbage i 2009 har det været småt med spilletid for Sandvej, der de seneste år har boltret sig på venstreback i den tyske klub SC Sand. Hun har haft nogle gode år i den tyske midterklub, og det har nu udmøntet sig i en kontrakt i den tyske storklub, Frankfurt. Hun har et fremragende venstreben og er en dygtig pasningsspiller. Forventes ikke at få meget spilletid.

  1. Stine Ballisager Pedersen, 23 år, 2 kampe, midterforsvar, IK Skovbakken

En af de helt store overraskelser, da Nils Nielsen udtog EM-truppen, var Ballisager. Hun kroner en flot sæson i Skovbakken, hvor det jyske hold løb med bronzemedaljerne, med en EM-deltagelse. Ballisager en stærk midterforsvarer, der også brillerer med sit hovedspil. Forventes ikke meget spilletid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s