Hidsigproppen, humørsprederen og stjernen

I dag er tre store stjerner på programmet, spilleren med det heftige temperament, Sanne Troelsgaard, humørsprederen Theresa Nielsen og den store internationale stjerne, Nadia Nadim.

  1. Sanne Troelsgaard, 28 år, 111 kampe, Kant/Angriber, FC Rosengård

 Troelsgaard skiftede i vinter tilværelsen i Kolding Q ud med en fuldtidsprofessionel en af slagsen i svenske FC Rosengård. Hun har fået en fremragende start i den svenske storklub og fået rigtig meget spilletid, både som angriber, men også på en noget uvant back-position, men det har hun klaret til perfektion. Hun har et enormt drive og vil vinde for enhver pris. Hun har også et heftigt temperament, men som også er en del af hendes vindermentalitet. Missede EM i 2013, da hun mistede sin far til kræft. Derfor er vi ikke i tvivl om at hun tørster efter at spille på den store scene med sin far i tankerne. Hun bliver en af profilerne i den danske startopstilling.

  1. Theresa Nielsen, 30 år, 109 kampe, Back, Vålerenga IF

En af de mest rutinerede spillere i den danske trup. Hun har været en fast del af landsholdet i hele 9 år og er en af dem, der med sin erfaring og rutine, skal være med til at sende holdet videre fra gruppespillet. Hun er en dygtig back, der ofte overlapper med kanten, og en af dem der løber rigtig mange kilometer i løbet af en kamp. Hun skiftede mesterklubben, Brøndby IF, ud med det norske midterhold, Vålerenga IF, i vinters. Her tør jeg godt spå har hun oplevet mere modgang på banen på en halv sæson i Norge end alle hendes mange år i Brøndby. Noget der kan være med til at udvikle hende som spillere. Bidrager ydermere til masser af latter og grin i den danske lejr. En selvfølge i den danske startopstilling.

  1. Nadia Nadim, 29 år, 67 kampe, Angriber, Portland Thorns

Sammen med Pernille Harder, er hun den største stjerne på det danske hold. Har haft et par gode sæsoner i den amerikanske storklub, Portland Thorns, hvor hun scorer mål på samlebånd samt lægger op til holdkammeraterne. Vi mangler stadig helt at knække, hvordan vi kan få hende til at funkle på det danske hold, som hun gør på sit klubhold. Hun er en spektakulær spiller med sans for lækre detaljer og en hamrende dygtig fodboldspiller med selvtilliden i orden. Hendes hovedspil er exceptionelt og minder om Cristiano Ronaldo med både styring og såkaldt ”hang time”, tiden man hænger i luften før bolden kommer. Spørgsmålet er om hun kan indfri de høje forventninger, der er til hende?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s