Profilerne i den danske trup

Ugen op til EM, vil ostemaden lægge profilerne fra den danske trup op her på siden, og vi starter med Stina Lykke, Line Røddik og Janni Arnth Jensen.

  1. Stina Lykke Petersen, 31 år, 66 kampe, Keeper, Kolding Q

1.målmand Stina Lykke har efterhånden en del landskampe i rygsækken og er en af de rutinerede spillere på holdet. Lykke er efter nogle år i Tyskland atter vendt hjem til Danmark, først til Odense Q og nu Kolding Q. Hun er en alsidig og teknisk dygtig målmand med spidskompetencer i 1 mod 1-situationer samt spil med fødderne. Må betragtes som en af dem, der skal føre holdet videre fra gruppespillet.

  1. Line Røddik Hansen, 29 år, 126 kampe, Venstre back, FC Barcelona

Røddik kunne forleden fejre 125 optrædener for kvindelandsholdet, som kun få landsholdsspillere før hende har gjort det. Med Johanna Rasmussens korsbånd-skade, er Røddik den absolut mest rutinerede spiller på EM-holdet. Hun har spillet i nogle af de største ligaer i verden heriblandt Sverige og Frankrig, og pt. slår hun sine folder i FC Barcelona. Med sin rutine og store overblik er hun klart 1.valg på venstreback. Hun er dygtig 1 mod 1 defensivt og bliver sjældent passeret i direkte dueller.

  1. Janni Arnth Jensen, 30 år, 75 kampe, Midterforsvarer, Linköpings FC

 Arnth Jensen spiller til daglig i mesterklubben Linköpings FC, der dominerer den svenske liga sammen med FC Rosengård. Efter nogle år i klubben som både defensiv midt og back, har Arnth Jensen nu spillet sig fast ind i midterforsvaret, hvor hun er klart  bedst. Hun er dygtig til at placere sig, har et godt overblik og er rolig med bolden. Ydermere er hun også en af de rutinerede kræfter på holdet. Forventes at danne makkerpar med Simone Boye i midterforsvaret.

I morgen kigger vi nærmere på stortalentet Maja Kildemoes, kaptajnen i forsvaret, Simone Boye og brøndby-spiller Nanna Christiansen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s