Kan Sverige gå hele vejen?

Vores svenske naboer tog fusen på alt og alle, da de endnu engang sendte en af storfavoritterne ud af OL. Brasilien blev sorteper efter en kamp, hvor de var fuldstændig dominerende, men hvor den svenske defensiv og keeper Lindahl, stod i vejen for målene.

Brasilien havde ellers hele 21 afslutninger mod mål, heraf ni på mål, men lige lidt hjalp det. Og det betød altså, at Sverige og Brasilien måtte ud i forlænget. Akkurat som i de to holds seneste kampe udeblev målene, og endnu en gang skulle kampen afgøres ved straffespark.

Hedvig Lindahl blev med to redninger den store helt sammen med Lisa Dahlqvist, der for anden kamp i træk kunne afgøre det på sidste spark.

I den anden semifinale skulle det vise sig, om Canada kunne gentage triumfen i gruppespillet og endnu engang vinde over Tyskland. Tyskerne havde revanche til gode, og de satte sig da også hurtigt på spillet. Det resulterede i et straffespark efter 21 minutter, som Melanie Behringer omsatte til 1-0.

Tyskland sad på spillet, mens Canada konstant lurede på omstillinger. I 59.minut blev finalen sparket længere væk fra Canada, da Tysklands Sara Däbritz scorede til 2-0. Den sidste halve time forsøgte Canada at skabe mere og få reduceret, men lige lidt hjalp det. Semifinalen blev altså endestationen for sensationen Canada, der har slået både Tyskland og Frankrig ved denne slutrunde.

Bronzekampen bliver altså en gyser mellem Brasilien og Canada, kampen spilles i aften kl.  18.30.

Finalen mellem Sverige og Tysklands spilles kl. 22.30. Den vises på tysk ARD og svensk TV3,  og vises forskudt på TV 2 natten til lørdag kl. 01.25.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s