Semifinalisterne skal findes

Der var 12 hold til at begynde med. Nu er de otte tilbage, der skal kæmpe om de eftertragtede semifinale-pladser ved OL i Rio.

Sverige gik videre som treer fra gruppen, og det betyder, at de skal op imod de regerende olympiske mestre (og verdensmestre) fra USA. Amerikanerne har set skarpe ud, men Colombia viste i sidste kamp, at mestrene kan drilles, og at de sågar kan lukke mål ind. USA var dog sikret videre avancement, så spørgsmålet er, om ikke de giver den endnu mere gas, når nu det gælder en plads i semifinalen. Svenskerne skal finde deres allerbedste spil frem fra gemmerne, hvis de skal have en chance i aftenens kamp.

Kampen spilles kl. 18.00, men den kan desværre ikke ses på dansk tv.

I aftenens anden kvartfinale skal Kina bide skeer med mægtige Tyskland. Tyskland startede fremragende med 6-1 over Zimbabwe, men holdet er sidenhen gået ned i gear med først uafgjort mod Australien og sidst med nederlag til Canada.

Kina lagde ud med nederlag til Brasilien, men vandt så komfortabelt over Sydafrika og tog point fra svenskerne med uafgjort i sidste gruppekamp. Så fortsætter de to holds formkurver, står kineserne ganske godt. Det skal blive spændende at se, om tyskerne kan finde niveauet fra første kamp, ellers kan det blive en meget tæt kamp.

 Kampen spilles kl. 21.00, og den kan desværre heller ikke ses på dansk tv.

Natten til lørdag spilles de to sidste kvartfinaler.

Her møder Canada Frankrig, og det kan sagtens blive en tæt affære. Canada er i gang med et fremragende 2016 med førstepladsen i gruppen med maksimum point. Canadierne har scoret i alle kampe, men også lukket mål ind i to ud af tre kampe.

Frankrig har vundet store sejre over Colombia og New Zealand, men tabte snævert 1-0 til USA. Det er spændende, om favoritterne fra Frankrig (på papiret) kan vinde over upåagtede Canada.

Kampen spilles kl. 00.00 og kan ses på TV 2 Sport.

I den sidste kvartfinale møder de brasilianske værter Lisa de Vanna og co. fra Australien. The Matildas har faktisk spillet et stærkt OL indtil nu, og på trods af nederlag til Canada i den første kamp (hvor de i øvrigt var toneangivende) har de været et frisk pust ved dette OL. De skal desværre møde et stærkt brasiliansk hold, der har kørt både Kina og Sverige over, inden de lod stjernerne hvile og spillede uafgjort mod Sydafrika.

Selvom Brasilien er storfavoritter til denne kvartfinale, skal man aldrig undervurdere de gule fra Australien, og man kan være sikker på, at de kæmper til det sidste for at gå videre til semifinalen.

Kampen spilles kl. 03.00 og kan ses på TV 2 Sport.

2 thoughts on “Semifinalisterne skal findes

 1. annie harder siger:

  Kan kampene streames??

  Sendt fra min iPhone

  Den 12. aug. 2016 kl. 14.46 skrev Ostemaden <comment-reply@wordpress.com>:

  mckramer2014 posted: “Der var 12 hold til at begynde med. Nu er de otte tilbage, der skal kæmpe om de eftertragtede semifinale-pladser ved OL i Rio. Sverige gik videre som treer fra gruppen, og det betyder, at de skal op imod de regerende olympiske mestre (og verdensmestre)”

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s