Japan med kurs mod medaljer

I nattens sidste ottendedelsfinale var de regerende verdensmestre fra Japan oppe imod Holland. Kampen blev en lige affære – dog med en overvægt af chancer til japanerne, der efter 2-1-sejren også er klar til kvartfinalerne.

Japanerne kombinerede sig på flot og hurtig vis gennem et ellers kompakt hollandsk forsvar, og japanerne ser i den grad ud til at have fundet formen. De bliver simpelthen bedre og bedre for hver kamp.

Efter lidt tumult i hollændernes straffesparksfelt ved et hjørnespark bragte Japan sig foran ved Saori Ariyoshi i det 10. minut. 2-0-målet kom et lille kvarter før slutfløjtet, da et flot angreb blev kronet med en mindst ligeså flot scoring af Mizuho Sakaguchi.

Kirsten Van de Ven reducerede i overtiden på et drop af den japanske keeper, men heldigvis kom det for japanerne ikke til at have andet end kosmetisk betydning. Japan står nu over for Australien i kvartfinalen.

Se højdepunkter fra kampen her.

Kvartfinalerne ser dermed således ud:

Fredag kl. 22.00: Tyskland – Frankrig

Lørdag kl. 01:30: Kina – USA

Lørdag kl. 22.00: Australien – Japan

Søndag kl. 01:30: England – Canada.

Der er altså lagt op til et brag af en åbning på kvartfinalerne allerede på fredag, når en af de to guldfavoritter, Tyskland og Frankrig, skal kæmpe om en plads i semifinalen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s