… Og så blev der igen sat rekord(er)

Nattens kampe blev målrige og seværdige, og der blev føjet endnu to rekorder til den allerede voksende samling.

I gruppe C fik Schweiz gang i målene, da holdet slog Ecuador med hele 10-1. Det blev en kamp, der bød på to selvmål af den samme spiller (det er i øvrigt første gang, at den uheldige rekord bliver sat ved VM) samt to gange hattrick. Det ene blev sat ind af en af vores favoritspillere, nemlig Ramona Bachmann. Det andet hattrick noterede Fabianne Humm sig for – og det er i øvrigt det hurtigste i VM-sammenhæng. Det tog Humm fem minutter at nette tre gange.

I gruppens anden kamp sled Japan sig til en 2-1-sejr over Cameroun. Afrikanerne havde endda mulighed for at udligne i de døende minutter. Det resultat betyder, at Japan som det første hold er klar til ottendedelsfinalerne, hvorimod Schweiz og Cameroun mødes i en direkte duel om gruppens andenplads på tirsdag.

I gruppe D vandt Australien 2-0 over Nigeria. Et resultat, der betyder, at Sverige for alvor har kniven for struben i den sidste kamp mod netop Australien, der som bekendt også har muligheden for at tage andenpladsen i gruppen.

Sverige mødte i gruppens anden kamp USA i en meget velspillet og spændende kamp. Svenskerne var fra start et helt andet hold end det, vi tidligere så spille uafgjort mod Nigeria. Desværre ledte ingen af de flotte opspil eller giftige hjørnespark til mål. Tættest på mål var Caroline Segers afslutning, der blev reddet på stregen af USA’s Meghan Klingenberg.

I aften spilles der spændende kampe i gruppe E og F. I gruppe E kan Brasilien med en sejr over Spanien sikre sig videre avancement. Det kan blive et yderst interessant møde mellem to teknisk stærke mandskaber.

Gruppens anden kamp står mellem Sydkorea og Costa Rica. Costaricanerne tog overraskende, men fortjent point fra Spanien, og det sydamerikanske hold ser spændende ud.

I gruppe F står Frankrig over for Colombia, der overraskende fik et point med fra deres første kamp. Vinder franskmændene kan de blive det andet hold, der er klar til ottendedelsfinalerne.

I gruppens anden kamp skal England forsøge at holde liv i drømmen om avancement med en sejr over Mexico. Englænderne tabte snert til Frankrig i den første kamp, men Mexico har vist, at det er et hold, man ikke skal undervurdere.

Frankrig-Columbia kan ses på TV 2 Sport kl. 19.00, Brasilien-Spanien på TV 2 Sport kl. 22.00, England-Mexico på TV4 Play kl. 22.00 og Sydkorea-Costa Rica kl. 01.00 på NRK 1.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s